Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen

In het kort

Heb je vragen over het plan voor Sweelinckplein of deze website? Kijk dan eerst of het antwoord op je vraag op deze pagina staat.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@vrienden-vh-sweelinckplein.nl. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Ik heb me vergist en wil mijn mening veranderen. Kan ik mijn reactie nog veranderen?

Ja, dat kan! Nadat je een reactie geplaatst hebt, kun je deze als je ingelogd bent wijzigen of verwijderen via de iconen in de rechterbovenhoek.

Waarom heb ik geen wachtwoord nodig?

Uit gebruiksvriendelijkheid werkt deze site zonder wachtwoorden. Je hoeft geen wachtwoord te onthouden om toegang te hebben tot de site. Bovendien vinden wij het veel veiliger om geen wachtwoorden op te slaan van onze gebruikers. Op die manier kunnen wij de privacy het beste beschermen.

Hoe veilig is deze site?

We nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Meer weten over privacy en beveiliging van persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Waarom is de inlog/registratielink maar 48 uur geldig?

Voor je eigen veiligheid is de link in de ontvangen e-mail maar 48 uur geldig. Na registratie herkent onze server telkens wanneer je inlogt weer dat jij het bent. Wel zo makkelijk!

De site werkt niet goed. Waar moet ik dit melden?

Vervelend dat de site niet werkt. We willen dit snel oplossen. Stuur een e-mail naar info@vrienden-vh-sweelinckplein.nl met daarin een korte uitleg waar het mis gaat en eventueel de URL van de pagina waar het over gaat. We proberen het probleem dan zo snel mogelijk op te lossen.

Login om verder te gaanAnnuleren